top of page
Steen---Achtergrond-wit.png
Steen---Achtergrond-wit.png
Foto's GSM geert 024.JPG
Steen---Achtergrond-element-1.png

Een feilloos werkend datanetwerk is vandaag de dag niet meer weg te denken in een bedrijf. Wij bieden u deze service aan in de vorm van koper- of glasvezelbekabelingElk netwerk dat we afleveren, voorzien we van een testrapport, zowel voor koper- als glasvezelbekabeling. Dit betekent dat iedere verbinding - zowel koper als glasvezel - volledig wordt doorgemeten en getest volgens de internationale normen ISO/IEC en EN50173. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde meetapparatuur: de Fluke DSX-5000 Cable Analyzer. Dit is een state-of-the-art netwerktester waarmee iedere verbinding in het netwerk wordt getest op een 30-tal verschillende parameters: correcte aansluiting, verliezen, storingen etc.

Foto's GSM geert 026.JPG
Klant
TREMEC 
Transmissions

Tremec in Zedelgem, het bedrijf dat versnellingsbakken bouwt voor exclusieve sportwagens, is in volle groei. Tremec maakt versnellingsbakken voor onder meer Ferrari en McLaren. Het is in Mexicaanse handen en heeft daar ook twee vestigingen en eentje in de Verenigde Staten.

Input van Steen elektriciteit:

Stuurborden om de automatische vernellingsbakken van o.a. Chevrolet Corvetteuit te testen. Reeds borden geplaatstin vestigingen in Belgie, USA, Duitslanden Mexico.

TREMEC-Queretaro-1200x799.jpeg
Steen---Achtergrond-element-2.png
Steen---Achtergrond-element-1.png
IMG_2405.JPG
bottom of page