top of page
Steen - Realisatie Delrue.jpg
Blauwe achtergrond

Industriële installatie voor group Delrue

Steen Elektriciteit staat in voor de elektrische installaties, gaande van de borden over de verlichting tot de voedingskabels, in de nieuwe hal van 17.000 m².

In een tweede fase wordt ook de elektriciteit voorzien in de nieuwe kantoren en sanitaire ruimten, met een oppervlakte van 2.400 m².

Realisatie

“Het is pas de eerste keer dat we met Steen Elektriciteit in zee gaan. We kennen elkaar nochtans al langer. Onder meer via de bokssport, als sponsor van Delfine Persoon. Steen  Elektriciteit beschikt over een mooie referentielijst, met onder meer Vulsteke, Alheembouw, Van Hulle en Automobilia.

 

Dat is het beste bewijs van kwaliteit. We zijn snel ingegaan op de offerte van Steen. Er moesten slechts enkele kleine aanpassingen doorgevoerd worden. We doen zelf de installatie van de technieken niet, omdat dit te veel tijd in beslag zou nemen en we uiteindelijk ook te weinig expertise hebben om alles perfect uit te voeren. We zijn wel in staat om onderhoud, kleine aanpassingen en reparaties te doen.”

Rechttoe rechtaan aanpak

“Dit project werd afgewerkt in de geest van ons familiebedrijf”, vervolgt Tsarina Vandekerckhove. “We trekken die rechttoe rechtaan aanpak door naar zowel onze klanten als onze medewerkers. Een goede sfeer op de werf is belangrijk voor ons.”

 

“Wij konden rekenen op het gegronde advies van Steen Elektriciteit, waardoor de puzzel mooi in elkaar viel. Door deze eenmalige uitbreiding – nodig omwille van de expansie van onze afdelingen van betonijzer en staalconstructie – zullen we ons voortaan enkel nog moeten focussen op ons machinepark en onze efficiëntie. Met deze nieuwbouw ronden we opnieuw een belangrijke kaap in onze bestaansgeschiedenis”, besluit Joris Blomme.

bottom of page