top of page
Steen---Achtergrond-wit.png
Steen---Achtergrond-wit.png
bordenbouw3 - kopie.JPG
bordenbouw 4.JPG

Bedrijven worden meer en meer gestimuleerd om zuiniger om te springen met energie. Met relighting projecten beogen we niet enkel een energiebesparing te realiseren. Tegelijkertijd trachten we het visueel comfort van uw werknemers te verhogen, hetgeen de productiviteit en de werksfeer ten goede komt. Ook de overheid stimuleert deze tendens want er zijn subsidies en premies voorzien voor relighting-projecten. U kan tot 50% van de investering recupereren! 

 

Onze firma verzorgt Industriële, technische en functionele lichtprojecten voor professionele toepassingen, zowel voor industriële ondernemingen als dienstverlenende bedrijven (indoor en outdoor). U kunt op ons rekenen voor lichtontwerp, lichtstudie, levering, installatie en projectopvolging. We zoeken voor u het beste rendement van uw investering. Alles strikt volgens uw wensen.

Steen---Achtergrond-element-1.png
Klant
CNH Industrial
Bordenbouw

Steen Elektriciteit is toonaangevend in bordenbouw. We ontwerpen, produceren en leveren kwaliteitsvolle stuur-, verdeel- en vermogensborden op maat voor industriële en tertiaire toepassingen. De borden worden in house geconstrueerd. Onze expertise, eerlijke communicatie, strakke deadlines en service zijn enkele van onze ijzersterke kwaliteiten.

Steen---Activiteiten---CNHi.jpg
Steen---Achtergrond-element-2.png
Steen---Achtergrond-element-1.png
bottom of page